A D-mannóz

A D-mannóz egy glükózhoz hasonlító cukormolekula, ami szintén rendkívül hatékony a húgyúti fertőzések megelőzésében és kezelésében. Mielőtt azonban a mannózt bármilyen orvosi céllal alkalmazni kezdenénk, mindenképpen konzultáljunk orvosunkkal, aki meghatározza a megfelelő adagolást és a kezelés időtartamát is. A mannóz is okozhat olyan mellékhatásokat, mint laza széklet, túl nagy dózisban pedig vesekárosodást.

eper-cukor

A húgyúti fertőzések leküzdője

A mannóz képes enyhíteni a húgyúti fertőzések tüneteit és gyógyítja azokat, állítja Dr. Ray Sahelian egy los angelesi székhelyű orvos. Dr. Jonathatn Wright szerint a d-mannóz kirül a vesén keresztül a vizelettel együtt anélkül, hogy bekerülne a véráramba, viszont képes magával rántani a baktériumát ik. A mannóz képes elpusztítani az E-coli csillóit, amik így nem képesek megtapadni a húgyutak felületén, így a vizelettel együtt távoznak a szervezetből. (Az E-coli baktérium felelős a húgyúti fertőzések 90%-áért.)

Az egészséges baktériumokat nem roncsolja

Amikor a D-mannóz el kezd harcolni a húgyúti fertőzések ellen, akkor anélkül távolítja el az E-colikat a szervezetből, hogy az egészséges baktériumokat elpusztítaná, ezért is hatékonyabb, mint bármilyen antibiotikumos kezelés, ami az egészséges és hasznos baktériumokkal is leszámol.

További előnyök

Úgy tűnik, hogy a d-mannózzal kezelhető a szénhidrát hiányos glikoprotein szindróma 1b típusa is, ami egy ritka genetikai rendellenesség. Azonban ennek alátámasztására még nem áll rendelkezésre a megfelelő mennyiségű tudományos bizonyíték. E betegség gyakori tünetei az agy működésének visszamaradása, a mentális visszamaradottság, a véralvadási rendellenességek.

A D-mannóz az immunrendszert is megerősíti, így a test megfelelő funkcióinak ellátásához nélkülözhetetlen. Fogyasztásával visszaszorítható a Candida albicans is. Segítségével növelhető a szervezet védekezőképessége. 

D-Mannose por 85g (NOW)

-7% D-Mannose por 85g (NOW)

D-Mannose por, 85g. Hólyaghurutra, húgyúti fertőzésekre. Kimossa a nem kívánatos részecskéket. 100% tiszta. Vegetáriánus formula.

Ár: 7990 Ft
8590 Ft
Megnézem

Innovita TőzegáfonyaForte tabletta 100db

Innovita Tőzegáfonya Forte tabletta 100db

A tőzegáfonyában bőségesen tartalmaz antocianideket, antioxidánsokat, melyek védhetik a sejteket, és segíthetik az érrendszer regenerálódását.

Ár: 4590 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!